Testimonial Category: Reviews

Heel Praktisch

“Deze workshop is heel praktisch ingestoken: je gaat echt zelf aan de slag met tekenen. Dit begint al met een leuke instapklare thuisopdracht. Je gaat aan de slag met een aangereikte basistaal in visualisatie.”

Ontzettend Leuke Workshop

“Ontzettend leuke workshop waarbij ik in 2 middagen heb geleerd dat iedereen kan tekenen. Josje leert je een aantal basics en wat gouden regels en als je die toepast kun je alles tekenen!”  

Tekenen Toegankelijk

“Josje weet tekenen toegankelijk te maken. Het ondersteunen van mijn boodschap door het visueel te maken brengt echt een nieuwe dimensie aan mijn trainingsvaardigheden.”

Uitdagend en Professioneel

” Vriendelijk, uitdagend en professioneel. Met o.a. deze kwaliteiten daagde Josje mij uit om het beste uit mijn traject te halen. Dankzij haar heb ik verschillende belangrijke nieuwe inzichten in mijn eigen gedrag en houding. En heb ik tevens mijn trajectdoelen behaald!”

Fijn en Motiverend

“Josje is een bijzonder fijne, motiverende trainer. Zij kan dankzij haar positieve energie groepen zowel letterlijk als figuurlijk in beweging brengen. Door haar warmte en congruentie geeft ze je een thuisgevoel en is ze erg prettig in de samenwerking”

Creatief met het Vak

“Josje is een trainer die creatief met het vak omgaat. Frisse idee├źn met gevoel voor humor. Josje is een open mens, ze is congruent in haar handelen en durft zichzelf te bevragen. Mooie eigenschappen om deelnemers op eigenwijze wijze tot ontwikkeling te brengen. Haar enthousiasme is besmettelijk!”